Коли на жандармерията и тежка бронирана техника е в района на

...
Коли на жандармерията и тежка бронирана техника е в района на
Коментари Харесай

Още издирват Росен Ангелов за шесторното убийство

Коли на жандармерията и тежка бронирана техника е в региона на Луково. Акцията по издирването на 56-годишния  Росен Ангелов става още по-мащабна. На място има и кучета, които ще се включат в търсенето, оповестява ДАРИК. 
 

Вчера полицията разгласи за общодържавно издирване 56-годишният Росен Ангелов поради шесторното ликвидиране в Нови Искър  в новогодишната нощ. Той е главният обвинен за тежкото закононарушение, като съгласно медийни изявления се счита, че претекстът е ревнивост. Специализирана полицейска интервенция се организира и през вчерашния ден в свогенското село Луково , като в нея се включи и хеликоптер.
 

В четвъртък е била претърсена къщата на Ангелов, която се намира в обитаемото място. В къщата очевидно е живял човек, като сутринта през вчерашния ден най-късно е напуснал. Имало включени електроуреди, компютърът бил включен. " Явно индивидът, който е бил вътре, се е уплашил. Имаше приготвена храна. Беше затоплено вътре. Намерихме и фотоси на Росен Ангелов ”, съобщи кметът на селото Румен Колев.
 

Шесторно ликвидиране бе извършено в новогодишната нощ. На 2 януари в къща в Нови Искър бяха открити телата на петима души - на 41-годишен мъж, на неговия наследник (20 г.), доведената му щерка (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и на нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били убити с голям брой изстрели, а кучето им също бе намерено мъртво.

 
Кети Кюхова, с която 41-годишният Неделчо Юнаков живеел на фамилни начала и майка на тийнейджърката, в началото бе оповестена за търсене, както и колата на фамилията. На 3 януари джипът бе открит в близката гора на към 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе намерено хвърлено в бунар.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР